Дисциплини


Представяме ви дисциплините, включени в учебните програми на Колежа по мениджмънт „Адам Смит“. Всички наши програми са авторски и съобразно с юрисдикцията на акредитацията са преминали през съответните процедури на одобрение или лицензиране в България и Великобритания.

Всяка от дисциплините се изучава в рамките на един модул, а в края на модула се провежда и изпит. След края на един модул започва друг, в съответствие с учебната програма. В един семестър в класическата двугодишна програма на “Адам Смит” се изучават средно 4-5 модули.

Предприемачество и мениджмънт

Програма за придобиване на IV степен на професионална квалификация от Националната квалификационна рамка на България (Ниво 5 от Европейската квалификационна рамка).

Програмата по тази специалност е двугодишна, лицензирана от МОН.

Бизнес мениджмънт

Програма за придобиване на VI степен на професионална квалификация от Националната квалификационна рамка на Великобритания (Ниво 6 от Европейската квалификационна рамка).

Програмата по тази специалност е едногодишна, акредитирана от Ofqual, регулаторния орган за квалификации в Англия, Уелс и Северна Ирландия. Завършилите получават английска диплома, издадена от нашия английски партньор TLM, съвместно с Колеж “Адам Смит”.

Виж подробности за тази дисциплина!

Виж подробности за тази дисциплина!